We zien het tegenwoordig steeds vaker: grote LED-schermen op gevels van gebouwen, waarop prachtige video’s en afbeeldingen worden tentoongesteld. Het vangt de aandacht, maar dat niet alleen. LED-gevelreclame biedt namelijk een groot aantal voordelen, die we allemaal in dit artikel benoemd zullen worden.

Bereik het grote publiek

Grote LED-schermen vallen op en zijn in staat kleuren op een erg nauwkeurige manier door te geven. Hierdoor kunnen ze, mits ze op een centrale plek worden geplaatst, gebruikt worden om een grote groep mensen te bereiken.

Hoogwaardig beeld

LED-schermen bieden tegenwoordig hoogwaardig beeldkwaliteit. Ze vormen ze ware eyecatchers, zelfs op de meest prominente locaties. Bedrijven die bereid zijn te investeren, wordt zeker aangeraden geldt te investeren voor een dergelijke plaatsing.

Onderscheid je van de rest

Bedrijven die op grote LED-schermen verschijnen worden sneller onthouden, omdat het een indrukwekkend marketingmedium is, waarmee bedrijven zich op een exclusieve manier kunnen positioneren. Deze vorm van LED-reclame is één van de meest effectieve en innovatieve methoden om je merk uit te dragen, die voornamelijk gebruikt wordt door de grote bedrijven. Wil jij meedraaien met de grote jongens? Dan is het zaak een plek te bemachtigen op zo’n bord.

effectieve en innovatieve led reclame

Dynamisch medium

Een ander voordeel van LED-schermen is het feit dat het een dynamisch medium is. Het is mogelijk om de schermen te gebruiken voor zowel afbeeldingen als video’s. Gaat je voorkeur naar een kort filmpje, of wil je liever een prachtige foto tonen, zodat men de tijd kan nemen voor de details? Aan jou de keus.

Bestand tegen weer en wind

LED-schermen zijn bestand tegen sneeuw, wind en nagenoeg alle temperatuurverschijnselen. Zo ben je er altijd zeker van dat je het grote publiek kunt bereiken, ongeacht het klimaat.

Quickreclame: specialist in gevelreclame

Ben je overtuigd en wil je gebruikmaken van gevelreclame, om daarmee je boodschap over te brengen. Quickreclame helpt je daar graag mee. Het bedrijf heeft veel ervaring met diverse vormen van gevelreclame en monteert zowel bedrijfslogo’s als hoogwaardige LED-schermen. Neem gerust contact via 0850657470 en laat je verder informeren.