Wanneer u op een beurs staat of een evenement organiseert, is de kans groot dat u Truss nodig gaat hebben. Geen evenement is hetzelfde, waardoor het verstandig kan zijn om Truss op maat te laten maken. Elke vorm, maat of ontwerp die u nodig heeft, is te vervaardigen. Al deze producten zijn vervaardigd met de beste materialen en professioneel vervaardigd om een lange levensduur te bieden. Heeft u een constructie nodig? Alutrading is een official dealer van Truss van de merken Global en Lightcraft.

Stevige Truss constructie

Het is modern, eenvoudig te configureren en sterk. Aangepaste gebogen spanten en elementen met één buis kunnen spannende en functionele eigenschappen toevoegen om een merkboodschap over te brengen. Op maat gemaakte truss is onze standaard en we maken graag precies wat u nodig hebt. Als het een exacte lengte of hoek is, kunnen we het snel en goedkoop doen.

Truss systemen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden, waaronder:

  • Beursstandsets
  • Kiosken en klantenservice
  • Tentoonstellingen
  • Verlichting ophangen
  • Bannerstandaard
  • Modulaire standen

Hoge draagkracht

Deze oplossingen kunnen tevens voorzien worden van gordijnringen om podiumgordijnen op te hangen. Daarnaast is het met een aluminium truss constructie mogelijk om bijvoorbeeld verlichting, decoratie en speakers op te hangen. Voor vrijwel iedere toepassing is wel een geschikt statief beschikbaar. Truss-delen zijn dankzij het gebruik van aluminium zeer licht en hebben hierdoor een indrukwekkende draagkracht.

Ontdek de mogelijkheden van Truss

Een trussbrug maken is niet het enigste wat je met truss kunt doen. In ons assortiment vind je naast de rechte stukken truss ook hoekstukken, koppelstukken en truss cirkels. Op festivals en op grote evenementen worden soms complete trussconstructies gebouwd.

In vrijwel ieder theater hangen stukken truss aan het plafond en ook in een discotheek is dit niet ongewoon. Er is echter nog veel meer met truss mogelijk. Wat dacht je van een DJ booth gemaakt van trussdelen?

Trussdelen aan elkaar koppelen

Trussdelen kunnen aan elkaar gekoppeld worden met behulp van spigots, trusspinnen en safety clips. Voor het koppelen van twee enkele buizen heb je één spigot, twee trusspinnen en twee safety clips nodig. Voor het koppelen van twee stukken laddertruss heb je twee spigots, vier trusspinnen en vier safety clips nodig en voor het koppelen van twee stukken driehoek truss heb je drie spigots, zes trusspinnen en zes safety clips nodig.

Voor het koppelen van twee stukken vierkante truss zijn vier spigots, acht trusspinnen en acht safety clips benodigd. Bij ieder trussdeel van Duratruss worden voldoende spigots, trusspinnen en safety clips meegeleverd. Ben je ze kwijt of wil je er wat op reserve hebben? Geen probleem. Ze zijn namelijk ook los verkrijgbaar.