Voor het in- en uitladen van zware en onhandige materialen zijn er verschillende oplossingen te bedenken. Eén hiervan is gebruik maken van uitschuifbare oprijplaten. Na uitschuiven kun je de mobiele platen als oprit gebruiken. Op deze manier duw je alles wat rolt naar binnen zonder te hoeven tillen. Deze mobiele opritten zijn er in een aantal standaardmaten maar kunnen ook op maat gemaakt worden op basis van jouw verzoeken. Just in Case is gespecialiseerd in de productie van deze unieke oprij-systemen. Via hier kun je oprijplaten bestellen.

EENVOUDIG IN GEBRUIK

De lichtgewicht systemen van Just in Case zijn zeer eenvoudig in gebruik te nemen. Het is een speciaal systeem waarbij de oprit na gebruik onder een licht verhoogde vloer geschoven wordt. Hierdoor heb je ze aan de ene kant altijd snel bij de hand en liggen ze aan de andere kant geborgd als ze ingeschoven zijn. Ook nemen ze nauwelijks extra ruimte in. Voor deze platen hoeft de vloer slechts 5 tot 6 cm verhoogd te worden. Bovendien zijn ze laag in gewicht en zijn de platen voorzien van een antislip loopoppervlak.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

Ik heb de oprijplaten zelf in mijn bus liggen en deze leveren een aantal voordelen op die ik graag even bespreek. Allereerst vind ik het heel fijn dat de platen als één breed plateau gebruikt kunnen worden. Daarbij is de overgang van de platen naar de laadvloer op dezelfde hoogte en vrijwel naadloos. Daarnaast kunnen ze heel zwaar belast worden want ze hebben een hoog draagvermogen. Na gebruik berg ik ze eenvoudig netjes op, waardoor ze niet in de weg liggen. Tijdens maar ook na gebruik opgeborgen, liggen de platen automatisch gefixeerd.  Hierdoor is de oprit veilig in gebruik en rammelt niet als je onderweg bent.

ALUMINIUM OPRIJPLAAT KOPEN VOOR DE WERKBUS

Aluminium oprijplaten voor de werkbus bieden net dat beetje extra comfort. Je kunt namelijk je zware machines, apparatuur en gereedschap eenvoudig de bus in rollen in plaats van te tillen. Veel en vaak zware materialen in en uit de bus tillen is tenslotte niet goed voor de rug. En waarom zou je het moeilijk doen als het ook makkelijk, licht en veilig kan.