Voor het in- en uitladen van zware  en onhandige materialen zijn er verschillende oplossing te bedenken. Een hiervan is op maat gemaakte oprijplaten. De mobiele platen werken als een soort brug, waardoor je niet meer hoeft te tillen. Deze mobiele opritten kunnen tegenwoordig geheel op maat gemaakt worden op basis van jouw verzoeken. Just in Case is gespecialiseerd in de productie van oprij-systemen. Via hier kun je oprijplaten bestellen.

Eenvoudig in gebruik

De lichtgewicht systemen van Just in Case zijn zeer eenvoudig in gebruik te nemen. Het is een speciaal systeem dat na gebruik onder een verhoogde vloer opgeborgen kan worden. Hierdoor heb je ze altijd bij de hand en nemen ze geen extra ruimte in. Voor deze platen hoeft de vloer slechts 5 tot 6 cm verhoogd te worden. Bovendien zijn ze laag in gewicht en zijn de platen voorzien van een antislip loopoppervlak.

Alle voordelen op een rij

Ik heb de oprijplaten zelf in mijn bus liggen en deze leveren een aantal voordelen op die ik graag even bespreek. Allereerst vind ik het heel fijn dat de platen als één breed plateau gebruik kunnen worden. Hierdoor hebben ze een hoog draagvermogen. Na gebruik berg ik ze netjes op, waardoor ze niet in de weg liggen. Tijdens gebruik liggen de platen automatisch gefixeerd, waardoor je hier niet zelf op hoeft te letten.

Aluminium oprijplaat kopen voor de werkbus

Aluminium  oprijplaten voor de werkbus bieden net dat beetje extra comfort. Ondanks het feit dat machines, apparatuur en gereedschap ergonomisch ieder jaar weer wat beter worden, blijven ze zwaar. Hierdoor  blijft de behoefte bestaan naar ondersteunend materiaal om zware machines en apparatuur op een eenvoudige machine te verplaatsen. Veel en vaak zware materialen in en uit de bus tillen is tenslotte niet goed voor de rug.