Een overall is erg handig wanneer je in de landbouw en veeteelt werkt. Er zijn veel verschillende soorten overalls te koop. Ze worden dan ook gebruikt in verschillende uiteenlopende branches. De overall heeft inmiddels veel verschillende functies. Maar welke typen zijn er allemaal?

De reguliere overall van polyester of katoen

Deze overall is misschien wel de populairste van allemaal. Deze is gemaakt van sterk, comfortabel materiaal. Op de boerderij wordt deze overall vaak gebruikt, bijvoorbeeld tijdens het melken of het voeren van de dieren. Het voornaamste doel is dat de kleding onder de overall schoon blijft.

overalls voor kinderen

Een overall voor kinderen

Een overall kind is speciaal ontworpen voor kinderen. Wanneer je vaak buiten speelt met je kind is het prettig dat ook de kleding van het kind schoon blijft. Ook wanneer je een boerderij hebt is een overall voor kinderen erg geschikt. Het biedt de perfecte oplossing voor het herhaaldelijk wassen van de kleding na even buiten geweest te zijn!

Winteroveralls

Ook in de winter wil je misschien wel een overall aan. Daar zijn winteroveralls voor! Ze zijn gevoerd, waterafstotend en vrijwel winddicht. Dankzij de dikke voering is deze overall uitermate geschikt voor de winter.

verschillende kleuren overalls

Vlamvertragende overalls

Een vlamverertragende overall beschermt je tegen vlammen, vonken en heet metaal. Door deze speciale vlamvertragende modellen wordt er voorkomen dat de kleding snel vlam vat. Meestal worden ze verkocht met lange mouwen, maar ook zonder mouwen zijn ze verkrijgbaar.

De klassieke tuinoverall

Deze tuinoverall bestaat nog steeds en is erg geschikt voor verschillende werkzaamheden. Dankzij de zakken aan de zijkanten kunnen er veel spullen opgeborgen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gereedschap voor tijdens het klussen, of om spullen in op te bergen die je gebruikt tijdens het werken in de tuin.

Met wat voor doel je ook op zoek bent naar een nieuwe overall, in alle kleuren en uitvoeringen zijn ze prachtig!